Over mij

Over mij

Mijn naam is Marit Maass, geboren op 03-05-1980 (mijn geboortedatum neerzetten is veel handiger dan elk jaar mijn leeftijd te moeten bijwerken, haha) in Nieuw-Vennep. Ik heb op veel plekken gewoond en ben in mei 2019 verhuisd naar Lisserbroek. In mijn woning is veel roze en paars te vinden, mijn favoriete kleuren. Het is dan ook niet raar dat mijn logo roze en paars bevat; ik vond het te gek om dat allemaal helemaal zelf te mogen bepalen toen ik mijn eigen bedrijf startte. Ondernemen zit in mijn bloed, evenals liefde voor dieren. Superleuk om dat te combineren!

De liefde voor dieren komt voort uit mijn opvoeding. Ik ben opgegroeid met katten en honden en zelf heb ik vogels, hamsters, gerbils (woestijnratjes) en zelfs een fretje gehad. Als meisje van zes wilde ik al dierenverzorgster worden. Dat ik anders stratenveger wilde worden vertel ik er tegenwoordig niet meer bij, haha. Maar hoe kwam ik nu tot het besluit om echt dierenverzorgster te worden? Ik had een goede baan als procesmanager, dus vanwaar deze keuze? In 2012 heb ik zelf ervaren hoe lastig het is om van huis weg te gaan als je thuis een kat hebt zitten. Bij terugkomst ben ik de kattenoppas service gestart en dat was een hit. Het voelde voor mij heel erg fijn om met verschillende katten samen te zijn. In 2017 ben ik volledig dierenoppas geworden door naast de kattenoppas service ook de hondenuitlaatservice te openen. Werken vanuit mijn hart voelt heel erg goed, ik heb geen dag spijt gehad van deze beslissing.

Wie ik verder zakelijk ben kun je lezen op mijn LinkedIn profiel.

Wie ben ik?

Wie ben ik ?

Ik heb een openminded karakter, ben overwegend vrolijk, hou van eerlijkheid (dieren zijn altijd eerlijk, misschien hou ik daarom zo van ze?) en heb als levensmotto ‘behandel een ander zoals je zelf behandelt wilt worden’.

Latin muziek brengt me in een fijn ritme; ik hou wel van dansen maar alleen als niemand kijkt, haha. Muziek van Sade is altijd welkom. Ik hou niet van harde geluiden, daar word ik heel onrustig van.

Qua hobby hou ik van knutselen met mooi papier, inkt en stempels. Ook schilder ik graag en maak ik mooie foto afdrukken via diamond paintings.

Eten vind ik lekker en koken doe ik graag uitgebreid; leuke recepten volgen en zoveel mogelijk zelf maken zonder toegevoegde suikers en conserveringsmiddelen. Sinds september 2020 eet ik volledig plantaardig. Dat is beter voor mij, voor onze planeet en uiteraard voor de dieren.

Thuis maak ik het graag gezellig met brandende kaarsjes om mij heen en lees ik geregeld wetenschappelijke literuur, maar heus ook chicklits (ja, dat zijn boeken met over het algemeen een roze kaft, haha).

Contact

Contact

Telefoon

06 146 302 43

WhatsApp

06 146 302 43

E-mail

marit@uwdierenoppas.nl