Kattenoppas

Kattenoppas

Wanneer u wat langer van huis bent en uw kat (en/of andere kleine huisdieren) lekker thuis in hun eigen domein wilt laten, zorg ik dat ze geen aandacht tekortkomen. Ik kom tijdens uw afwezigheid bij u thuis om met uw kat te spelen en te knuffelen. Uiteraard verzorg ik ook het eten, drinken en een schone leefomgeving (inclusief kattenbakken). Post en plantjes hou ik ook op orde en in overleg zet ik kliko’s aan de weg.

Oppastijden

Oppastijden

Voor kattenoppas trek ik ongeveer een half uurtje per keer uit, afhankelijk van de behoefte van de kat. Katten die heel erg aanhankelijk zijn mogen langer op schoot komen knuffelen. Kattenoppas vindt voornamelijk ’s middags of ’s avonds plaats. Bij uitzondering is kattenoppas in de ochtend mogelijk, bijvoorbeeld als medicatie in de ochtend noodzakelijk is.

Medicatie

Medicatie

Ik heb door de jaren heen ervaring gekregen met het toedienen van medicatie. Zalf, pilletjes, maar ook insuline via naald en Vetpen.

Katten uit de regio

Katten uit de regio

Als kattenoppas ben ik uitsluitend werkzaam in Lisserbroek.

Kennismaking

Kennismaking

Voordat ik op uw kat ga passen kom ik kennis met u en uw kat maken. We bespreken daarbij de dagelijkse zorg van uw kat (denk aan o.a. speelbehoefte, voederschema, medicatie), het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Uw dierenoppas. Ook kan ik zien hoe de kat in ontspannen toestand is, dit is een fijn referentiekader voor tijdens de oppasperiode.

Om op uw kat te kunnen passen heb ik van u een sleutel in bruikleen gekregen welke ik heb voorzien van de naam van uw kat, mijn mobiele nummer en uw eigen mobiele nummer (ICE: In Case of Emergency).

De sleutels worden in een sleutelkluis bewaard op dagen dat ik ze niet gebruik.

Contact

Contact

Telefoon

06 146 302 43

WhatsApp

06 146 302 43

E-mail

marit@uwdierenoppas.nl