Hondenuitlaatservice

Hondenuitlaatservice

Ik kom bij u langs om uw hond op te halen en rijd met de honden uit het groepje naar een omheind gebied waar ze lekker kunnen rennen, met elkaar spelen en uiteraard hun behoefte kunnen doen. De wandeling duurt doorgaans een uur. In totaal is uw hond twee uur tot drie uur van huis; ik neem -afhankelijk van de groepsgrootte- ongeveer een uur de tijd om de honden op te halen, -afhankelijk van de wandelbehoefte van de honden- ongeveer een uur om te wandelen en ongeveer een uur om de honden terug te brengen.

Wandeltijden

Wandeltijden

De wandelingen in de ochtend starten tussen 10:00 en 11:00, de wandelingen in de middag starten tussen 13:00 en 14:00, uitzonderingen daargelaten. Door vaste groepen, vaste routes en vaste starttijden is het relatief voorspelbaar hoe laat ik de hond kom halen en wanneer hij weer terugkomt. Ik rijd zoveel mogelijk in dezelfde volgorde zodat elk hondje ongeveer even lang in de auto zit en ook breng ik eerst zoveel mogelijk hondjes weg voordat ik de middaggroep ga ophalen.

Wandelgebied

Wandelgebied

Het gebied waar ik het meeste wandel is een privéterrein in Alphen aan den Rijn met eigen oprit, omheining en een schuilschuurtje voor als het heel hard regent. Er zijn delen met bosjes, boompjes en wat hoger gras waar de honden lekker tussendoor kunnen rennen. Ook is er een zwembadje beschikbaar om af te koelen en uiteraard voldoende drinkwater.

Hondenauto

Hondenauto

De honden worden opgehaald in een auto voorzien van dakventilatie en autobenches. Door gebruik te maken van autobenches heeft elke hond de ruimte om veilig vervoerd te worden, tevens maakt dat het in- en uitstappen rustiger dan wanneer ze in een gedeelde ruimte zouden zitten.

Kleine hondjes club

Kleine hondjes club

Op maandag en woensdag is er, naast de ‘reguliere’ uitlaatservice, een aparte groepswandeling voor kleine honden (o.a. Shih Tzu, Jack Russel, Schipperke). Deze hondjes hoeven zich door de ‘Kleine Hondjes Club’ geen zorgen te maken dat ze onder de voeten worden gelopen door grote honden. 

Honden uit de regio

Honden uit de regio

‘Mijn’ honden wonen in Alphen aan den Rijn, Rijnsaterwoude, Leimuiden, Oude Wetering en Lisserbroek.

Staat uw dorp er niet bij maar wilt u uw hond wel met mij laten gaan? Neem s.v.p. via WhatsApp contact met mij op zodat we eventuele mogelijkheden met elkaar kunnen bespreken.

Kennismaking

Kennismaking

Voordat uw hond met mij mee gaat kom ik kennis met u en uw hond maken. We bespreken daarbij de bijzonderheden van uw hond (denk aan o.a. sociale vaardigheden, commando’s, allergieën), het inschrijfformulier en de algemene voorwaarden van Uw dierenoppas. Ook maak ik graag eerst een proefwandeling voordat een hond opgenomen wordt in de roedel.

Om uw hond op te halen en terug te brengen heb ik van u een sleutel in bruikleen gekregen welke ik heb voorzien van de naam van uw hond, mijn mobiele nummer en uw eigen mobiele nummer (ICE: In Case of Emergency).

De sleutels worden in een sleutelkluis bewaard op dagen dat ik ze niet gebruik.

Contact

Contact

Telefoon

06 146 302 43

WhatsApp

06 146 302 43

E-mail

marit@uwdierenoppas.nl