Uw dierenoppas stelt zich voor

Mijn naam is Marit, geboren in 1980.

Toen ik een aantal jaar geleden vrij plotseling voor langere tijd voor mijn werk naar het buitenland moest, heb ik ervaren hoe lastig het is om oppas voor mijn katten te vinden. Eenmaal terug in Nederland besloot ik daar wat aan te doen en mijzelf aan te bieden als kattenoppas in Alphen aan den Rijn, waar ik destijds woonde. Daar bleek behoorlijk veel behoefte aan te zijn, zowel binnen- als buiten Alphen aan den Rijn.

Na mijn verhuizing naar Rijnsaterwoude waren de baasjes bang dat ik zou stoppen, maar niets is minder waar; ik ben behoorlijk verknocht aan mijn klanten en wil ze graag blijven verzorgen. Bij sommige adressen is de zorg zelfs al uitgebreid naar konijnen en vogels!

Naast het verzorgen van katten, konijnen en vogels zijn ook andere kleine dieren geen probleem voor mij. In mijn jeugd heb ik dieren gehad als fretten, gerbils, katten, honden, vogels; niets was mij te gek.

Voorheen werkte ik op kantoor waardoor het niet praktisch was om ook op honden te passen. In 2017 heb ik echter de stap gewaagd en ben een hondenuitlaatservice begonnen, wat ik dagelijks met heel veel plezier doe. Ik vind persoonlijke aandacht voor de dieren erg belangrijk en vind vooral de één-op-één momenten erg fijn. Echt supergaaf om de hele dag voor dieren te mogen zorgen!

Omdat ik geen kinderen heb, ben ik niet gebonden aan schoolvakanties en dus vrijwel altijd beschikbaar. Wel zo makkelijk.


Overweegt u een kattenoppas / dierenoppas bij u thuis of zoekt u een hondenuitlaatservice?

Neem dan vrijblijvend contact met mij op via marit@uwdierenoppas.nl.